Magazin online

Modalități de plată , transport și servicii.


In magazinul nostru online , cumparatorul poate opta pentru două forme de plata:
  • Card de debit sau credit: - se accepta in cazul platii cu carduri care au sigla Master, Visa, Visa Electron, Maestro etc. Procesatorul platilor online este NETOPIA mobilPay. Nu se percepe comision pentru platile efectuate cu cardul.
  • Ramburs: la aceasta modalitate de plata poti achita contravaloarea coletului in momentul primirii lui. Chitanta ramburs se elibereaza de catre firma de curierat, URGENT CARGUS . Aceasta chitanta este perfect valabila cu factura emisa de către noi. Nu avem posibilitatea sa iti emitem ulterior o alta chitanta! Nu exista posibilitatea desfacerii coletelor inaintea achitarii sumelor de ramburs! Te asiguram ca tratam cu seriozitate maxima impachetarea si expedierea coletelor, poti sa fii sigur ca primesti exact ceea ce comanzi.
  • Prețul pentru transport este fix , respectiv : 11 lei pentru pentru București, Otopeni, Popești Leordeni, Tunari, Voluntari si Pantelimon , și 14 lei pentru localitati din țara (peste 6.191 de localitati fara costuri suplimentare) , pentru livrările din țară se vor adăuga 15 lei dacă localitatea nu se află în aria de acoperire Urgent Cargus. Veți fi inștiințat la confirmarea comenzii dacă exista costuri suplimentare.
  •  Daca doriți ca înainte de achiziție sa aflați costul exact al transportului unde se va face livrarea in țara puteți solicita prin email la adresa :contact@pixelkura.ro.
  • Pentru o comanda cu valoarea mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. In cazul in care localitatea de livrare este in afara Ariei de Acoperire Urgent Cargus se vor adăuga 15 lei .Veți fi inștiințat la confirmarea comenzii dacă exista costuri suplimentare.
  • Pentru articolele ce vor fi expediate către noi in vederea aplicării unei foglii impotriva luminii albastre ,se va achita transportul dus-intors ,în situația în care achiziția depașește valoarea a 150 lei se va achita transportul doar dus In cazul in care localitatea de livrare este in afara Ariei de Acoperire Urgent Cargus se vor adăuga 15 lei .Veți fi inștiințat la confirmarea comenzii dacă exista costuri suplimentare.Pe lăngă pretul articolului achiziționat se va aplica si o taxă pentru serviciul de aplicare a peliculei care va fi de 15 lei .
  • Confirmarea comenzii precum și factura ce va fi emisa in format electronic se vor trimite la adresa de e-mail aferenta contului de utilizator. 
  •  La momentul efectuării achiziției declar ca am 18 ani împliniți .
  •  Orice anulare a comenzii trebuie efectuată înainte de primirea confirmării comenzii ,dar nu mai tărziu de 24 de ore.
  • La achizitionarea unei foglii tăiata la măsura ,va rugam să nu efectuați plata dacă nu a-ti incarcat fisierul cu imaginea scanata a display-ului dispozitivului pentru care doriti sa aplicați pelicula împotriva luminii albastre.Citiți cu atenție procedura iar dacă aveti nelămuri puteți folosi adresa noastră de emailcontact@pixelkura.ro.
Termenul de livrare va fi specificat in e-mail, dupa plasarea comenzii.  Daca ai nelamuriri, poti lua legatura cu noi, pentru a clarifica data livrarii si prin telefon.