Magazin online
Magazin online

 

Lucrez la calculator 8-10 ore pe zi, nu am probleme de vedere, dar după 8 ore ochii sunt cu adevărat obosiți. Cu acesti ochelari după 8 ore de lucru nu simt nici o oboseală, sunt uimitori ! Îi voi  recomanda tuturor colegilor mei.

CLASIC GLASSES

 

Pelicula își îndeplinește funcția în mod optim, fără degradarea caracteristicilor de vizionare video. Cred că este o soluție excelentă la un cost accesibil pentru cei care stau mult timp în fața unui ecran și vor sa isi protejeze ochii.

PELICULA MONITOR

 

Într-adevăr un buy f. bun! De când i-am cumpărat, ajung la sfârșitul zilei cu ochi mult mai puțin obosiți. Achiziționarea obligatorie pentru cei care lucrează mult timp pe calculator!

CLASIC GLASSES

 

Am cumpărat ochelarii Pixel Lens din necesitate; Am purtat ochelarii timp de o lună și trebuie să spun că lucrează. Iti protejează ochii de lumina albastra , cauza principală a tuturor simptomelor, fără a deranja deoarece sunt foarte ușori.

MASTER GLASSES

 

Aceasta este una dintre acele recenzii pe care aș repeta-o. Da, pentru că atunci când vă confruntați cu un produs de care nici măcar nu credeati că există și sunteti pe deplin mulțumiti trebuie facută.

PELICULA MONITOR

 

Trebuie să recunosc că ochelarii oferă un efect "odihnitor" în timpul utilizării. Recomandat!

MASTER GLASSES

 

Ochelarii sunt foarte ușori și confortabili de purtat, de la a doua zi de utilizare am început să simt beneficiul. După câteva ore la PC, ochii sunt mai puțin obosiți. Cadrul este foarte frumos și elegant , pe lângă faptul că sunt ușori, sunt si  rezistenți . Îi  recomand persoanelor ca mine , ce petrec mult timp la calculator.

CHERRY GLASSES

 

Funcționează! La sfârșitul zilei mă simt mai puțin obosit ! Mă bucur de achiziția facută.. Vă mulțumim pentru acest serviciu.

PELICULA MONITOR

 

Îmi permite să stau mult timp pe PC fără a avea probleme cu ochii . Îi recomand. Sunt foarte multumit.

MASTER GLASSES

 

Produsul a ajuns perfect la timp, După primele zile sentimentul este că mă ajută într-adevăr si ma protejează . Sunt foarte mulțumit și raportul calitate ,preț este foarte bun.

OCHELARI PRO

 

Ochelari excelenți sunt frumoși și chiar prețul este acceptabil. Îi recomand , pentru că petrec aproximativ 10 ore între PC ,TV și tabletă, trebuie să spun că vezi diferența .

MASTER GLASSES

 

Îi recomand celor ce petrec mai mult de 6h in fata computerului. Am gasit cu adevarat o imbunatatire incredibila .

MASTER GLASSES

 

Totul foarte bine, produsul cu mult peste așteptările mele, sunt cu adevărat mulțumit.

OCHELARI PRO

 

Chiar de la prima utilizare trebuie să spun că am observat dispariția aproape totală a efectelor datorate expunerii continue la monitorul PC-ului. Îi recomand foarte mult .

OCHELARI PRO

 

Petrec aproximativ 8 ore pe zi in fata PC-ului, si deseori la sfarsitul zilei aveam ochi rosii si dureri de cap. Din momentul in care am folosit acesti ochelari, simptomele au dispărut complet chiar după câteva zile de utilizare. Felicitări și mulțumesc pentru acest produs minunat.

MASTER GLASSES

 

Lucrez la calculator de dimineață până seara: acesti ochelari au un efect odihnitor. De asemenea, ceea ce m-a uimit este, că spre deosebire de ceea ce mi-am imaginat, arata foarte trendy și frumosi .

CLASIC GLASSES

 

Lucrez intens la computer și dispozitive mobile, cu siguranță între 8 și 10 ore pe zi. Durerea ochilor și cele de cap au disparut complet , de când i-am folosit, fenomenul nu a mai avut loc. Mulțumesc Pixel.

MASTER GLASSES

 

Lucrez în fața calculatorului toată ziua și, pe lângă faptul că îmi plac jocurile video, stresul la care îmi expun ochii este considerabil. Am aplicat acest film pentru ecran și trebuie să spun că situația este mult îmbunătățită,

PELICULA MONITOR

 

Produsul a ajuns în timp record. Bine ambalat ,se aplica foarte ușor, dar trebuie să lucrați într-un mediu lipsit de particule care ar putea fi prinse între ecran și film.

PELICULA MONITOR 

 

Produs excelent, relaxează și reduce oboseala vizuală . Cu siguranta il voi recomanda.

MASTER GLASSES

Acidul alfa lipoic și fosfatidilserina: doi aliați prețioși pentru sănătatea oculară
Expunerea continuă la sursele de lumină dăunătoare se află în creștere datorită stilului de viață actual ,de aceea devine din ce în ce mai important s...
STUDIO AREDS2
Cercetatorii privind studiul bolilor oculare (AREDS) in 2001 au demonstrat că un supliment alimentar integrat în conformitate cu formularea AREDS poa...