Magazin online
Magazin online

Suplimente Alimentare

Suplimente Alimentare

Suplimentarea dietei este de o importanță fundamentală dacă nu este posibilă satisfacerea nevoii zilnice de nutrienți specifici, necesari pentru buna funcționare a organismului.

Suplimentele sunt o sursă de nutrienți (cum ar fi vitaminele, mineralele, proteinele etc.) care se găsesc frecvent în alimentele pe care le consumăm, concentrate în tablete și destinate să suplimenteze o dietă obișnuită.

Tipul de nutriție modernă oferă cantitatea minimă de micronutrienți necesară pentru un stil de viață sănătos. De asemenea, considerăm că viața din ce în ce mai agresivă, în care timpul pentru alocarea meselor nu se înscrie pe lista de priorități , astfel nu reusim să administrăm nivelurile optime de nutrienți necesari organismului.

Din aceste motive, este bine să luați în considerare utilizarea suplimentelor alimentare.

Proiectul PIXEL propune două suplimente alimentare utile pentru îmbunătățirea confortului vizual și prevenirea riscului de maculopatie.

Acestea sunt fabricate în Italia și sunt produse în deplină conformitate cu specificațiile și prescripțiile Ministerului Sănătății.

Pixel Lutein

Compoziție:

Frunzele de ceai verde e.s. tit. 95% polifenoli tot. 65% catechine, 30% epigallocatechingale; Acid ascorbic (Vit. C); Luteină 20% pulbere (de la TagetesErecta L.); Mono și di-gliceride ale acizilor grași; Sulfat de zinc monohidrat; Zeaxantina 10% pulbere (de la TagetesErecta L.); D, L-a-Tocoferil acetat (Vit E); Sulfat de cupru, vitamina D3.

Caracteristici :

Luteină și Zeaxantină: sunt carotenoide, derivate ale vitaminei A, pe care organismul uman nu le poate sintetiza și care trebuie să fie luate în mod necesar cu dieta. Odată luate, aceștia intră în fluxul sanguin și se situează selectiv în partea din spate a ochiului, unde acționează ca un scut protector al retinei.

Importanța Luteinei și Zeaxantinei – clickaici-

Nutrientii ce hranesc ochii si creierul – clickaici-

Catechinele: molecule antioxidante, antiinflamatorii și anti-apoptotice, extrase din ceaiul verde oferă protecția celulelor retinale împotriva leziunilor provocate de fotostress.

Vitamina D: importantă pentru ochi în timpul dezvoltării dar și la vârsta adultă, deoarece reduce, la niveluri optime ale sângelui, riscul de a dezvolta miopie.

Vitamina C și vitamina E: crește puterea antioxidantă a pigmentului macular, protejându-l de atacul radicalilor liberi.

Este indicat pentru :

-cei care suferă de oboseală vizuală

-care are un nivel scăzut al pigmentului macular

-pentru cei care doresc să păstreze și să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea ochilor lor

-pentru cei care suferă de miopie

 

Pixel Active HD

Compoziție:

Ulei de alge (microalgaSchizochotriumsp.) 200 mg din care DHA în formă TG 100 mg; Acidul alfa-lipoic 100 mg; Vitamina C 80 mg; Luteină (de la TagetesErecta L.) 10 mg; Zinc 10 mg; Zeaxantin (din TagetesErecta L.) 2 mg; Vitamine grupa B (B1, B2, B3, B5, B6, B12); Fosfatidilserină 21 mg; Vitamina E 12 mg; Cupru 1 mg; Seleniu 85 pg.

Caracteristici :

Luteina și Zeaxantina conținute în Pixel Active HD urmează dozele și standardele propuse în cele mai recente studii "AREDS2" privind prevenirea maculopatiei. Luteina și zeaxantina sunt carotenoide, derivate ale vitaminei A, pe care organismul uman nu le poate sintetiza și care trebuie să fie luate în mod necesar cu dieta. Odată luate, aceștia intră în fluxul sanguin și se situează selectiv în partea din spate a ochiului, unde acționează ca un scut protector al retinei.

Importanța Luteinei și Zeaxantinei – clickaici-

Nutrientii ce hranesc ochii si creierul – clickaici-

Acid alfa-lipoic: Acidul alfa-lipoic este un antioxidant puternic și neurotrofic care a demonstrat o eficacitate remarcabilă în contrastul efectelor toxice asupra retinei cauzate de expunerea la lumină.

Fosfatidilserina: Fosfatidilserina, o componenta a membranelor plasmatice, creste capacitatea de concentrare in caz de stres cauzat de muncă sau de stresul cauzat de competitivitate.

Acțiunea combinată a acidului alfa lipoic și a fosfatidilserinei a demonstrat o eficacitate remarcabilă împotriva excitotoxicității datorată eliberării glutamatului endogen la nivelul retinei.

Vitaminele din grupul B: Vitaminele din grupa B contribuie la sănătatea organismului vitros prin reducerea problemei "mustelor zburătoare" (myospsias) și în special prezența vitaminei B3 a demonstrat o eficacitate remarcabilă în prevenirea glaucomului.

Uleiul de alge: Uleiul de alge, extras din microalga Schizochtriumsp, conține un procent ridicat de DHA, favorizănd astfel microcirculația sângelui retinei și reduce riscul apariției drusenului, care este primul semn al apariției maculopatiei. Acest ulei are o concentrație mai mare de Omega 3 decât sursele animale, este bine tolerat și nu trebuie să fie procesat.

Cupru: Cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, al metabolismului energetic și oferă protecție celulelor împotriva stresului oxidativ.

Zinc: Zincul contribuie la mentinerea unei vederi bune , a functiei cognitive si a metabolismului vitaminei A.

Prezența vitaminelor C si E, completează formula fiind antioxidanți puternici,.

Este indicat pentru :

-cei care suferă de oboseală vizuală

-cei ce au e un nivel scăzut de MPOD (densitatea pigmentului macular)

-cei care suferă de floaters sau "muște zburătoare"

-cei cu probleme de fotofobie (sensibilitate la lumină)

-cei care petrec mai multe ore la calculator

-cei care vor să păstreze și să îmbunătățească sănătatea ochilor lor

PIXEL ACTIVE HD este fara OMG, gluten sau lactoză.

 

Complet proiectate, fabricate și ambalate în Italia, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Luteina și DHA sunt substanțe importante pentru ochi, sistemul nervos și dezvoltarea creierului. Luteina este, de fapt, carotenoidul predominant în zonele cheie ale creierului, inclusiv cele care reglementează funcțiile de cunoaștere, auz și vorbire. DHA este esențială pentru buna funcționare a creierului și a retinei și pentru prevenirea bolilor cardiovasculare și a arteriosclerozei.

Fosfatidilserina prezentă în Pixel Active HD este considerată (brain nutrient” ) ,nutrientul creierului deoarece îmbunătățește capacitatea cognitivă, concentrarea și memoria.

Acidul alfa-lipoic conținut în Pixel Active HD atenuează ischemia cauzată de deteriorarea retinei și contracarează efectele citotoxice (adică dăunătoare celulei) cauzate de expunerea la lumină.

Acțiunea combinată a acidului alfa-lipoic și a fosfatidilserinei exercită o acțiune eficientă împotriva excitotoxicității datorită eliberării glutamatului endogen la nivelul retinei: servește la reducerea efectului toxic asupra neuronilor și, prin urmare, la protejarea de patologii foarte grave.

Vitaminele din grupa B sunt foarte importante pentru buna funcționare a vederii: de fapt ele contribuie la sănătatea corpului vitros, reducând problemele flotoarelor sau "mustelor zburătoare".

În special, există studii clinice care demonstrează eficacitatea vitaminei B3 în prevenirea glaucomului. Aportul de vitamine B reduce nivelul de homocisteină din plasmă, reducând factorul de risc pentru boala cardiovasculară și AMD (degenerescența maculară legată de vârstă).