Magazin online

Intrebari frecvente


Rezultatele pot diferi de la pacient la pacient, cu toate acestea mulți pacienți confirmă o sensibilitate redusă la lumină puternică sau fotofobie, un contrast vizual mai bun, o saturație a culorii mai mare, o acuitate vizuală mai bună și conducere neobositoare a autovehiculelor în timpul nopții. De asemenea, sa demonstrat științific că sănătatea pigmentului macular bun coincide cu un risc scăzut de dezvoltare a DMLE (Degenerarea maculară legată).


Vă recomandăm să le luați în timpul meselor pentru a optimiza absorbția de Luteină și Zeaxantină .


Consultați medicul de familie pentru pacienții cu vârsta sub 18 ani. Cu toate acestea, o mare parte din leziunile oculare care apar la vârste înaintate se manifestă și regresează deja de la vârste fragede.


Soluțiile pot fi trei: puteți aplica clemele Pixel la ochelarii Dvs. ,dacă utilizați lentile de contact, puteți folosi ochelari neutri sau puteți opta pentru o peliculă monitor / tabletă / smartphone.


Organismul nostru nu produce aceste două substanțe, deci este important să le luăm prin hrănire sau suplimente alimentare adecvate. Faceți clic aici pentru a afla ce alimente conțin aceste două substanțe. - trimitere la Aflati mai multe\Aprofundari\importanta luteinei si zeaxantinei


Lentilele ochelarilor și peliculele lucioase aduc o tentă ușor galbuie, o culoare necesară pentru o protecție eficientă. Pelicula opacă , antireflex nu schimbă nuanța monitorului si este eficienta datorită grosimii filtrului.


Filtrele noastre blochează 41% din lumina albastră emisă de dispozitivele digitale deoarece, dacă ar filtra 100%, nu vom mai distinge culoarea albastră și, prin urmare, ceea ce privim ar fi eronat. In plus culoarea albastră ce depășește 420 nanometri nu este periculoasă.

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)