Magazin online

PACHET COMPLET TABLETĂ
by

  • Cod produs: Product 20
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • Cantitate disponibila: 0 buc.
  • 80,00 Lei

  • Fără TVA: 80,00 Lei

Opţiuni disponibile

Cantitate 

Rating: 0.00 (0 opinii)

Ce conține acest pachet ?

  • folie împotriva luminii albastre , tăiată la măsura dispozitivului trimis , mai mică de 8” – 65 lei ; mai mare de 8”- 75 lei
  • aplicarea peliculei , preț fix pentru manoperă – 15 lei.
  • transport dus-întors Urgent Cargus , beneficiind de preturile contractate de firma noastră

Noi nu vom fi răspunzători pentru orice defecțiune sau deteriorare tehnică a produsului pe traseul expediției , noi nu vom porni dispozitivul , aplicarea peliculei nu necesită acest lucru.  

Acesta trebuie ambalat corespunzător astfel încăt sa nu poată fi deteriorat în urma transportului.

Aveți inclus atăt prețul de retragere și expediere al aricolului precum și manopera pentru aplicare.

După ce ați achitat ,veți primi un email cu AWB-ul pentru expedierea coletului.

Prețul pentru transport este fix  , respectiv :

  • 11 lei – pentru București, Otopeni, Popești Leordeni, Tunari, Voluntari si Pantelimon ,dus-intors 22 lei
  • 14 lei – pentru localitati din țara , dus-întors 28 lei , se vor adăuga 15 lei pentru localităti unde Urgent Cargus nu are acoperire , veți fi inștiințat la primirea AWB-ului dacă exista costuri suplimentare

Daca doriți ca înainte de achiziție sa aflați costul exact al transportului unde se va face livrarea in țara puteți solicita prin email la adresa  : contact@pixelkura.ro.

Protejați ecranele dispozitivelor și asigurați-vă sănătatea ochilor .

Peliculele protective Pixel Screen sunt concepute pentru a elimina impactul luminii albastre daunatoare emise de ecranele dispozitivelor electronice, protejând astfel sanătatea ochilor și îmbunătățirea somnului, dar in acelasi timp si pe acestea împotriva zgărieturilor sau șocurilor mecanice.

Peliculele de protecție sunt disponibile pentru smartphone-uri, tablete și monitoare , sunt ușor de curațat și rezistente la zgârieturi, anti-amprente , super reactive la atingere ,nu  fac bule  și asigură o transparență de 99%.

Este important să reduceți expunerea la sursele de lumină albastră emise de dispozitivele pe care le folosim zilnic , dacă nu este posibil atunci trebuie să ne protejăm ochii cu  filtre eficiente de estompare a frecvențelor de lumină albastră.           

Cei care poartă ochelari și au fost intr-un centru oflalmologic pentru procurarea lor, știu ce înseamnă un filtru ‘Blue Light” aplicat pe lentile și căt de costisitor este , deoarece  toți fabricanții  de lentile investesc foarte mult în cercetare.

  De ce sa folosim un filtru fizic ? (pelicule sau ochelari )

Deoarece acestea funcționează ca o barieră ,concepute prin tratamente speciale pentru a filtra lumina albastră cuprinsa intre 380-420 namometri , mai mult au fost testate de  laboratoare certificate si sunt singurele eficiente și capabile sa oprească efectele negative ale luminii albastre dăunătoare , acest lucru fiind demonstrat de departamente  specializate în acest domeniu.

Dupa aplicare , măriți cu 10% luminozitatea sau contrastul dispozitivului.

Pentru dispozitive de dimensiuni mici(tablete, smartphone) indicăm alegerea peliculei lucioase iar pentru monitoare, pelicula opacă , antirefex din urmatoarele motive :

-pelicula lucioasa este mai fină ca înalțime iar dispozitivele mici nu au nevoie de o peliculă antireflex deoarece cu ușurință poate fi schimbat unghiul de vizualizare.

LINKURI UTILE :                                                                                                

Consecințele expunerii  la surse ce emit lumină albastră - click aici.

Eficiența produselor noastre - click aici.

GARANȚIA CALITĂȚII :

 

 
Acorda o nota: