Magazin online

Pelicule Monitoare , Notebook
by PIXELKURA

  • Producător: PIXELKURA
  • Cod produs: A926590617;A926590629
  • Puncte de recompensă: 800
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • Cantitate disponibila: 0 buc.
  • 119,00 Lei

  • Fără TVA: 119,00 Lei

Opţiuni disponibile

Cantitate 

Rating: 0.00 (0 opinii)

  Protejați ecranele dispozitivelor și asigurați-vă sănătatea ochilor .

Peliculele protective Pixel Screen sunt concepute pentru a elimina impactul luminii albastre daunatoare emise de ecranele dispozitivelor electronice, protejând astfel sanătatea ochilor și îmbunătățirea somnului, dar in acelasi timp si pe acestea împotriva zgărieturilor sau șocurilor mecanice.

Peliculele de protecție sunt disponibile pentru smartphone-uri, tablete și monitoare , sunt ușor de curațat și rezistente la zgârieturi, anti-amprente , super reactive la atingere ,nu fac bule  și asigură o transparență de 99%.

Este important să reduceți expunerea la sursele de lumină albastră emise de dispozitivele pe care le folosim zilnic , dacă nu este posibil atunci trebuie să ne protejăm ochii cu filtre eficiente de estompare a frecvențelor de lumină albastră.           

Cei care poartă ochelari și au fost intr-un centru oflalmologic pentru procurarea lor, știu ce înseamnă un filtru ‘Blue Light” aplicat pe lentile și căt de costisitor este , deoarece toți fabricanții  de lentile investesc foarte mult în cercetare.

De ce sa folosim un filtru fizic ? (pelicule sau ochelari )

Deoarece acestea funcționează ca o barieră ,concepute prin tratamente speciale pentru a filtra lumina albastră cuprinsa intre 380-420 namometri , mai mult au fost testate de laboratoare certificate si sunt singurele eficiente și capabile sa oprească efectele negative ale luminii albastre dăunătoare , acest lucru fiind demonstrat de departamente specializate în acest domeniu.

SFATURI UTILE:

Înainte de a cumpăra verificați dimensiunea ecranului ( Lungime și lațime) , pentru a ști ce peliculă se potrivește monitorului :

-pentru Notebook-uri cu ecrane de 15”,achizitionați pelicula 15.6 “ compatibilă cu ecranele ce nu depășesc  (L=34.6mm , l=19.4mm)

-pentru ecranele de 17”, 19”, 21” recomandăm achiziționarea peliculei de 21,5” (L=47.7mm , l=26,8mm)

-pentru ecranele de dimensiuni mari 22”,23”,24” trebuie sa cumpărati pelicula de 24,6” (L=53,1mm , l=29,9mm)

Tăierea peliculei la dimensiunea dorită se poate face de către Dvs., cu ajutorul unui cutter și a unei rigle sau putem executa noi tăierea dacă la momentul achiziției ne specificați la rubrica “Adaugă comentarii despre comanda ta” ,lungimea și lățimea dorită.

Dupa aplicare , măriți cu 10% luminozitatea sau contrastul dispozitivului.

Pentru dispozitive de dimensiuni mici (tablete, smartphone) indicăm alegerea peliculei lucioase iar pentru monitoare, pelicula opacă antirefex din urmatoarele motive :

-pelicula lucioasa este mai fină ca înalțime

-dispozitivele mici nu au nevoie de o peliculă antireflex deoarece cu ușurință poate fi schimbat unghiul de vizualizare.

Peliculele noatre protective nu compromit sau sacrifică intr-un mod deranjant coloritul imaginilor , astfel aplicănd acest filtru fizic aveți siguranța că sunteți protejați de efectele dăunătoare ale luminii albastre atunci cănd petreceți multe ore în fața ecranelor dispozitivelor electronice. Ochii și starea generală a voastră nu va fi afectată de cantitatea de lumină albastră absorbită în mod pasiv .

Recomandăm folosirea peliculelor antireflex pentru monitoare ,acestea trebuie să se afle la o distanța de minim 2 m de o sursa de lumina naturală sau poziționate cu spatele la aceasta. Pentru toate celelalte dispozitive recomandăm folosirea unei pelicule lucioase.

LINKURI UTILE :                                                                                                

Consecințele expunerii  la surse ce emit lumină albastră - click aici.

Eficiența produselor noastre - click aici.

GARANȚIA CALITĂȚII :

 

Acorda o nota: