Magazin online

Pelicule Smartphone
by PIXELKURA

  • Producător: PIXELKURA
  • Cod produs: 972061776;972061764
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • Cantitate disponibila: 0 buc.
  • 79,00 Lei

  • Fără TVA: 79,00 Lei

Opţiuni disponibile

Cantitate 

Rating: 0.00 (0 opinii)

 

  Protejați ecranele dispozitivelor și asigurați-vă sănătatea ochilor .

   Fiecare pachet conține două pelicule smartphone.

Peliculele protective Pixel Screen sunt concepute pentru a elimina impactul luminii albastre daunatoare emise de ecranele dispozitivelor electronice, protejând astfel sanătatea ochilor și îmbunătățirea somnului, dar in acelasi timp si pe acestea împotriva zgărieturilor sau șocurilor mecanice.

Peliculele de protecție sunt disponibile pentru smartphone-uri, tablete și monitoare , sunt ușor de curațat și rezistente la zgârieturi, anti-amprente , super reactive la atingere ,nu  fac bule  și asigură o transparență de 99%.

Este important să reduceți expunerea la sursele de lumină albastră emise de dispozitivele pe care le folosim zilnic , dacă nu este posibil atunci trebuie să ne protejăm ochii cu  filtre eficiente de estompare a frecvențelor de lumină albastră.           

Cei care poartă ochelari și au fost intr-un centru oflalmologic pentru procurarea lor, știu ce înseamnă un filtru ‘Blue Light” aplicat pe lentile și căt de costisitor este , deoarece  toți fabricanții  de lentile investesc foarte mult în cercetare.

  De ce sa folosim un filtru fizic ? (pelicule sau ochelari )

Deoarece acestea funcționează ca o barieră ,concepute prin tratamente speciale pentru a filtra lumina albastră cuprinsa intre 380-420 namometri , mai mult au fost testate de  laboratoare certificate si sunt singurele eficiente și capabile sa oprească efectele negative ale luminii albastre dăunătoare , acest lucru fiind demonstrat de departamente  specializate în acest domeniu.

Dupa aplicare , măriți cu 10% luminozitatea sau contrastul dispozitivului.

Pentru dispozitive de dimensiuni mici(tablete, smartphone) indicăm alegerea peliculei lucioase iar pentru monitoare, pelicula opacă , antirefex din urmatoarele motive :

-pelicula lucioasa este mai fină ca înalțime iar dispozitivele mici nu au nevoie de o peliculă antireflex deoarece cu ușurință poate fi schimbat unghiul de vizualizare.

LINKURI UTILE :                                                                                                

Consecințele expunerii  la surse ce emit lumină albastră - click aici.

Eficiența produselor noastre - click aici.

GARANȚIA CALITĂȚII :

T

Acorda o nota: