Magazin online

Pixel Active HD
by PIXELKURA

  • Producător: PIXELKURA
  • Cod produs: A926590365
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • Cantitate disponibila: 0 buc.
  • 99,00 Lei

  • Fără TVA: 99,00 Lei
Cantitate 

Rating: 0.00 (0 opinii)

PIXEL ACTIVE HD

PIXEL ACTIVE HD este un supliment alimentar util pentru îmbunătățirea performanțelor vizuale , a memoriei dar și pentru prevenirea maculopatiei.

Importanța Luteinei și Zeaxantinei – click aici

Nutrientii ce hranesc ochii si creierul – click aici

Suplimente Alimentare - click aici

DESCRIERE :

Luteină și Zeaxantină: 

Luteina și Zeaxantina conținute în PIXEL ACTIVE HD urmează dozele și standardele propuse în cele mai recente studii "AREDS2" privind prevenirea maculopatiei. Luteina și zeaxantina sunt carotenoide, derivate ale vitaminei A, pe care organismul uman nu le poate sintetiza și care trebuie să fie luate în mod necesar cu dieta. Odată luate, acestea intră în fluxul sanguin și se situează selectiv în partea din spate a ochiului, unde acționează ca un scut protector al retinei.

Acid alfa-lipoic: 

Acidul alfa-lipoic este un puternic antioxidant și neurotrofic care a demonstrat o eficacitate remarcabilă în contracararea efectelor toxice asupra retinei cauzate de expunerea la lumină.

Fosfatidilserina: 

Fosfatidilserina, o componentă a membranelor plasmatice, mărește capacitatea de concentrare în caz de stresul lucrativ sau competițional. Acțiunea combinată a acidului alfa-lipoic și a fosfatidilserinei a demonstrat o eficacitate remarcabilă împotriva excitotoxicității datorată eliberării glutamatului endogen la nivelul retinei.

Vitamine grupul B : 

Vitaminele din grupul B contribuie la starea de sănătate a corpului vitros prin reducerea existenței "mustelor zburătoare" (miosofice) și în special vitamina B3 a demonstrat o eficacitate remarcabilă în prevenirea glaucomului..

Ulei de alge: 

Uleiul de alge, extras din microalga Schizochtriumsp ,conține un procent ridicat de DHA, favorizănd astfel microcirculația sângelui retinei și reduce riscul apariției drusenului, care reprezintă primul semn tangibil al apariției maculopatiei. Acest ulei are o concentrație mai mare de Omega 3 decât sursele animale, este bine tolerat și nu trebuie să fie procesat.

Cupru: 

Cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la transportarea energetică și la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Zinc: 

Zincul contribuie la menținerea vederii normale, a funcției cognitive și reglează nivelul vitaminei A precum și cantitatea in care aceasta este eliberata de ficat .

Vitamina C și vitamina E:

Astea sunt antioxidanți puternici, completănd astfel formula PIXEL ACTIVE HD.PIXEL ACTIVE HD este fără OMG, gluten, lactoză ,grăsimi animale și este produs în întregime în Italia, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Compoziție:

Ulei de alge (microalgaSchizochotriumsp.) 200 mg din care DHA în formă TG 100 mg; Acidul alfa-lipoic 100 mg; Vitamina C 80 mg; Luteină (de la TagetesErecta L.) 10 mg; Zinc 10 mg; Zeaxantina (din TagetesErecta L.) 2 mg; Vitamine grupa B (B1, B2, B3, B5, B6, B12); Fosfatidilserină 21 mg; Vitamina E 12 mg; Cupru 1 mg; Seleniu 85 pg.

 

PIXEL ACTIVE HD este indicat:

Pentru cei care suferă de oboseală vizuală.

Pentru cei cu probleme de fotofobie (sensibilitate la lumină).

Pentru cei cu MPOD scăzut (densitatea pigmentului macular).

Pentru cei care petrec mai multe ore în fața monitoarelor.

Pentru cei care suferă în timpul condusului pe timp de noapte datorită luminozității farurilor.

Pentru cei operați de cataractă.

Pentru cei care doresc să păstreze și să îmbunătățească sănătatea ochilor lor.

Acorda o nota: