Magazin online

Pro
by PIXELKURA

  • Producător: PIXELKURA
  • Cod produs: A972291619
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • Cantitate disponibila: 0 buc.
  • 149,00 Lei

  • Fără TVA: 149,00 Lei

Opţiuni disponibile

Cantitate 

Rating: 0.00 (0 opinii)

Pro

Lentilele protective ale ochelarilor Pixelkura, filtreaza 99% din razele UV si 41% din lumina albastră emisa de PC, tablete sau smartphone, dacă ar filtra mai mult nu s-ar mai distinge culoarea albastră iar frecvențele electromagnetice de culoare albastră ce depașesc 420 nanometri nu penetrează retina. Aceștia previn oboseala ochilor, înroșirea sau uscarea oculară ,dureri de cap ,vedere incețoșată și insomnie.

Specificații :

Model unisex neutru (fara dioptrie)
Colori rame: gri inchis ,indice refracție 1.59.
Material lentile : policarbonat
Masuri: lungime lentile 55mm; punte nazala: 17mm; lungime brate : 150mm; inaltime totala: 33mm; lungime totala: 142mm; inaltime lentile:30mm
Material rama: otel si TR90 o combinatie speciala intre nylon si fibra de carbon, material usor ,flexibil ce ofera o mare rezistenta .
Tratamente : anti-zgariere, anti-aburire, anti-reflex, anti-static
Pachetul contine : toc rigid, săculeț in microfibră ce poate fi utilizat și pentru curățare.

Eficiența produselor noastre - click aici.

Garanția calității :

Testați in Departamentul de Fizica al Universitatii din Torino ; Certificate internationale :CE, FDA, SGS precum si ale Laboratoarelor Oftalmologice Colts din Florida.

Ce este lumina albastră ?

Toate ecranele led sau lcd emit lumina albastra care este o sursă de stres oxidativ asupra pigmentării retiniene, inhibănd secreția de melatonină și obosesc ochii provocând uscarea, iritarea si inrosirea oculara, vedere încețoșată și durere de cap. Aflați mai multe -  click aici

 

Pentru cine sunt recomandați ?

Ochelarii Pixel Lens sunt potriviti în special pentru cei care petrec multe ore în fața monitoarelor sau celor care folosesc frecvent tablete și smartphone-uri (terminale video, angajați, studenți, gameri, ...). Acestia sunt recomandati si persoanelor operate de cataractă și celor ce conduc mult în timpul nopții și suferă de oboseală vizuală datorită luminozității farurilor auto din sens contrar.

Acorda o nota: