Magazin online

Sunny Regular
by PIXELKURA

  • Producător: PIXELKURA
  • Cod produs: A973964051
  • Puncte de recompensă: 300
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • Cantitate disponibila: 0 buc.
  • 169,00 Lei

  • Fără TVA: 169,00 Lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 400

Opţiuni disponibile

Cantitate 

Rating: 0.00 (0 opinii)

Extra descriere

Ma multa descriere

Sunny Regular

Lentilele fotocromatice protective ale ochelarilor Pixelkura, filtreaza 99% din razele UV si 41% din lumina albastră emisa de PC, tablete sau smartphone, dacă ar filtra mai mult nu s-ar mai distinge culoarea albastră iar frecvențele electromagnetice de culoare albastră ce depașesc 420 nanometri nu penetrează retina. Aceștia previn oboseala ochilor, înroșirea sau uscarea oculară ,dureri de cap ,vedere incețoșată și insomnie.

Caracteristici :

Model unisex neutru(fara dioptrie).
Coloare rama : negru, negru-alb.

Material lentile : policarbonat ,indice refracție 1.59.

Masuri: lungime lentile 53mm; punte nazala: 16mm; lungime brate : 143mm; inaltime totala: 42mm; lungime totala: 143mm; inaltime lentile:36mm
Material rama: otel si TR90 o combinatie speciala intre nylon si fibra de carbon, material usor ,flexibil ce ofera o mare rezistenta .
Tratamente : anti-zgariere, anti-aburire, anti-reflex, anti-static.
Pachetul contine : toc rigid, săculeț in microfibră ce poate fi utilizat și pentru curățare.

Eficiența produselor noastre - click aici.

Garanția calității :

Testati in Departamentul de Fizica al Universitatii din Torino ; Certificate internationale :CE, FDA, SGS precum si ale Laboratoarelor Oftalmologice Colts din Florida. 

Ce este lumina albastră ?

Toate ecranele led sau lcd emit lumina albastra care este o sursă de stres oxidativ asupra pigmentării retiniene, inhibănd secreția de melatonină și obosesc ochii provocând uscarea, iritarea si inrosirea oculara, vedere încețoșată și durere de cap. Aflați mai multe :  click aici

Pentru cine sunt recomandați ?

Ochelarii Pixel Lens sunt potriviti în special pentru cei care petrec multe ore în fața monitoarelor sau celor care folosesc frecvent tablete și smartphone-uri (terminale video, angajați, studenți, gameri, ...). Acestia sunt recomandati si persoanelor operate de cataractă și celor ce conduc mult în timpul nopții și suferă de oboseală vizuală datorită luminozității farurilor auto din sens contrar.

Acorda o nota: